čtvrtek 19. června 2014

Tentokrát to nebude o módě..

ale o dece :)

Moc se mi zalíbila látka s psacími stroji a s novinami, už dlouho po ní pokukuju a pak mě napadlo - ha, ušiju si svojí čtecí -či psací patchworkovou deku!
Tedy, moc nečtu ani nepíšu, ale - dřív jsem četla poměrně hodně (ehm, na střední, pak už to postupně upadalo, a ze střední jsem pryč už... 7 let.. páni, to to letí :))
Ale sem tam si knihu koupím s tím, že si ji v budoucnu určitě přečtu.. :) Jako nedávno, má milá žena Denča mne navnadila tímto článkem, a tak po shlédnutí eshopu jsem si i já objednala z www.bux.cz . Ceny jsou opravdu skvělé a dokonce jsem si mohla balíček vyzvednout přes Zásilkovnu i ve Slaném, což je ode mě kousíček, za malý poplatek. Takže super.
A psaní... nu, to bylo tak :) Před Vánoci jsme s kamarádkou Verčou zavítali do jednoho starožitnictví, a on tam byl.. čekal na mě.. Krásný starý psací stroj :) Slovo dalo slovo a čekal na mě pod stromečkem :)
Zatím jsem si na něm občas napsala nějaké ty plány a představy, co se týká šití - měla jsem v plánu vytvořit pár kolekcí, ale, ehm.. to už mě zase na chvíli opustilo a tak stroj mám zatím pouze jako dekoraci. Ale kdo ví.. :)

a teď už konec tlachání :)

tadááá! :) Tady je :)





2 komentáře:

  1. Óóóóó, tak ta je <3
    Úplně to vidím... Čajík, knížka, svíčka, pohoda...
    Doufám, že když už jsou knihy nakoupené, budou brzy i přečtené ;o). Hlavně aby tě to bavilo ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju moc :o* Sice po chvilkách, ale už čtu první objednanou knížku! :)

    OdpovědětVymazat