čtvrtek 19. června 2014

Zavinovačková vsuvka

Tento příspěvek je o jedné akci, která probíhá na eshopu dumlatek.cz , kde často nakupuji látky pro své tvoření.
Jedná se o tohle - do 15.7. je vyhlášena akce, která chce podpořit organizace Dobrý Anděl a Nedoklubko.

Přidat se může každý, kdo má chuť a umí trošku šít :)

Ušité zavinovačky, polohovátka a čepičky budou předány organizaci Nedoklubko, což je zapsaný spolek, dříve občanské sdružení, které vzniklo v roce 2002 s cílem sdružovat rodiče předčasně narozených miminek a podporovat je na jejich nelehké cestě.
Ušití Dobří Andělé budou předáni největším sponzorům této organizace jako poděkování. (Organizace Dobrý Anděl pomáhá rodinám s dětmi, kde otec, matka nebo některé z dětí trpí rakovinou a nebo dítě trpí jiným závažným dlouhodobým onemocněním, důsledkem čehož se rodina dostala do finanční nouze.)

Šití všech těchto věcí je rychlé, nenáročné a stačí vám i kousky látek, které třeba už neupotřebíte. Například na zavinovačku stačí už i 0,5 m bavlny a 0,5 m vatelínu. Za půl hodinky je hotová.
Na čepičku postačí 20 cm fleecu... Veškeré návody na ušití a informace jsou k dispozici na tomto odkazu.

Kromě dobrého pocitu, který určitě budete mít, můžete také vyhrát poukázku v hodnotě 2000 Kč na nákup v kamenných obchodech Látky Mráz i na jejich eshopu. (Vylosovaných bude 5 výherců)

Takže pokud se budete chtít přidat, Vaše ušité výrobky můžete odevzdat na jakékoliv prodejně Látek Mráz v Praze, nebo zaslat poštou do Kralup nad Vltavou, kde má sídlo eshop dumlatek.cz .

Já zatím ušila několik zavinovaček, ale chystám se i na čepičky a Dobré Anděly.


Pokud vás tato akce zaujala, nebojte se a jděte do toho! Je to to nejmenší, co můžeme udělat. :)

2 komentáře:

  1. Tak to je skvělý nápad a úžasná akce!
    Do šití se nejspíš nepustím, ale Dobrému Andělu přispívám pravidelně, člověk má ze sebe hned lepší pocit...
    Ještě že jsi taková šikula a dokážeš tím pomoct dalším lidem :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi to příjde skvělý :) To je moc pěkný ženo má, že posíláš Dobrému Andělu :) Přesně tak, člověk má z toho skvělej pocit, ať už to jsou zaslané peníze, ušité věci pro ty malý drobečky a nebo jenom to, že o takovejch věcěch lidi ví a přemýšlí nad tím.. Pak člověku dojde, jaký má štěstí ten kdo je zdravej, má zdravý děti a že by si toho měl vážit. :)

    OdpovědětVymazat