čtvrtek 1. května 2014

A je to tu.. První příspěvek :)

Už několik dní se snažím si v hlavě tak nějak zformovat, o čem tak asi tohle psaní bude, ale zjišťuju, že improvizace bude lepší.. doufám. :o)

Sama si úplně nejsem jistá, co všechno tu v budoucnu najdete..

Rozhodně tu ale bude mé tvoření, tedy přesněji mé šití, i když většinou co měsíc, to mne napadne něco nového, co bych mohla zkusit, a tak velmi často skáču z jednoho výrobku na druhý, aniž bych oba někdy dokončila :D.
Né, s tím je ale konec. Napadlo mne, že když už sem tedy jako budu psát nějaké ty příspěvky, že bych si dala takové malé cíle - například každý týden (nebo raději 14 dní.. :D ) splnit jednu věc z mého tvořivého snění.
Abych ještě trochu rozvedla to šití - v 15 letech jsem hrozně moc chtěla být návrhářkou. :))
Takže jsem se rozhodla jít na oděvní průmyslovou školu. Naštěstí! Jinak totiž nevím, co bych jiného dělala. Šití je tedy pouze koníčkem, není mou prací, ale baví mě (až na chvíle, kdy se mi něco nepovede. :D )
..Malinko trpělivosti navíc by se mi určitě hodilo. :o)

Takže tedy slušné základy mám, ale stále jsou věci, do kterých se mi táák nechce (podšívkování kabátů, šití kalhot.. toho se děsim jako čert kříže :o) )
Už na škole jsem začala obdivovat módu 18. a 19. století, což se ale asi tak poslední dva roky přesunulo na století 20. (přesněji asi tak 1920 - 1960).
Takže se budu snažit sem přispívat se svými ušitými šatičkami a různými doplňky, také se tu určitě objeví nějaké ty dekorace do bytu (nejčastěji asi do kuchyně, poněvadž moc ráda jím (kdo ne, že) a moc ráda peču a vařím.
A také mám moc ráda látky, řekla bych, že možná až příliš, poněvadž za ně každý měsíc utrácím a musím je pak nosit domů potají, aby to přítel neviděl, protože už to skoro není kam dávat. :o)

Tady je taková malinká ukázka látek, tak trošku v mém oblíbeném retro stylu :o)


Případně tu najdete i nějaké to povídání, ale já zas tak upovídaná nejsem, takže to tak časté nebude.
Už tenhle článeček byl tedy něco, to vám povím :)

Mějte se krásně a užívejte jarních dnů!

Molly


2 komentáře:

  1. No nene! Ženo má rozmilá, držím Ti všechny palce co mám ať se Ti daří vše naplánované plnit a blog Ti dělá jen a jen radost :o).
    A moc se těším na všechno co tu uvidím :o))
    Pac a pusu :o*

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuju za návštěvu a hlavně za podporu ženo má! :o* Budu sesnažit :o)

    OdpovědětVymazat